Nevezés visszaigazolása

Online nevezés visszaigazolása

Ha online neveztél eseményünkre, és a regisztrációt követően bankkártyával ki is fizetted azt, a fizetést követően, az általad megadott e-mail címre egy visszaigazoló levelet kapsz a rajtszámoddal! (ha az adott eseményre már kiosztásra került)

Ha a fiókodba belépve nemcsak magadat, hanem mást is nevezel, akkor a nevezett személy adatainak megadása után figyelj arra, hogy neki is adj meg email címet(!), mert ellenkező esetben a visszaigazoló mail nem megy ki részére. Ebben az esetben a nevezéseidnél, a nevezési tétel mellett a kis boríték jelre kattintva Te tudod kinyomtatni az ő visszaigazolóját is. (Természetesen ha nem kaptad meg, a Tiédet is itt tudod kinyomtatni.)

Fontos! Egyes levelező rendszerek (gmail, citromail,freemail)nem mindig a bejövő levelek fiókba teszik a visszaigazolókat, hanem promóciós alfiókba vagy a SPAM-ek közé. Kérjük ezeket a fiókokat is nézd át ha esetleg nem érkezett meg a visszaigazolás.

Céges átutalásos/e-mailen történt nevezés visszaigazolása

Ha a céges nevezési lapodat e-mail-ben küldted el részünkre, és a nevezési díjat átutalatad, a kettő együttes beérkezése után tudjuk számodra a visszaigazoló levelet elküldeni. Ennek formátuma megegyezik a online nevezésnél találhatóval. Ahhoz, hogy a visszaigazolást el tudjuk küldeni a nevezési lapon fel kell tüntetned az e-mail címedet. Ha más nevezését is Te küldöd el, akkor az ő nevezési lapján a saját mail címét kell feltüntetni(!)
Visszaigazolásokat hetente egyszer küldünk(nagyobb események előtt többször) így az adott napon történt nevezésről nem másnap küldjük a visszaigazolásokat.

Visszaigazolni csak a beérkezett nevezési lap és nevezési díj/utalás együttes beérkezése után tudunk!

Magánszemélyek átutalással nem tudnak fizetni, számukra a online felületen biztosítunk bankkártyás fizetési lehetőséget.